www.robandroll-business.nl

Gitaarles, Jouw wens wordt ons akkoord !


Gitaarles afgestemd op jouw behoefte. Dat houdt in dat we samen gaan bekijken wat je niveau is en wat je doel is. Hier stemmen we de lessen op af. Ben je een beginner dan starten we met de basisakkoorden en ritmes. Met de basis akkoorden oftewel de kampvuur akkoorden is het mogelijk om bijna alle liedjes wel op één of andere manier binnen afzienbare tijd ten gehore te brengen.
Ben je al wat gevorderd gaan we bekijken hoe we je spel kunnen verbeteren, toonladders leren, verschillende akkoordvormen enz. Zoals je ziet valt er in de basis al genoeg te ontdekken en te leren.


De insteek van mijn kant is om flexibel les te geven en daar bedoel ik mee dat we les geven wanneer jij dat wilt, elke week, om de week, 1x per maand dus alleen als jij het nodig acht. Voorwaarde is dat ik minimaal 48 uur van te voren gebeld/gemaild wordt zodat we een afspraak kunnen maken. Tevens ben ik niet gekoppeld aan schoolvakanties en kan dus waar nodig gewoon doorlessen.

Momenteel geef ik ook les in Eibergen bij PopScool Drums and dance. Dit doe ik met veel plezer aan leerlingen in de leeftijdscategorie van 6-65 jaar. Voor info contact opnemen met Tom van Drums and Dance.


Basistarief 15 euro/half uur (inclusief reiskosten binnen 10 km) en natuurlijk kijken we niet op 5 minuten.

Les kan op locatie of bij mij thuis...en...in overleg kan altijd bijna alles ! 


Vragen via: info@flower-amps.nl
 
Webdesign: i-3 Reclamebureau