www.robandroll-business.nl

Rob&Roll Business


Rob & Roll Business staat voor begeleiding op verschillende vlakken mits het maar muziek gerelateerd is.

Gitaarles
Bandcoaching
PR & marketing


Na jarenlange ervaring in het circuit wordt het tijd om dit te delen met beginnende collega's en reeds gevorderde collega's die een beetje hulp kunnen gebruiken. Rob and Roll Business kan je helder en zonder poespas adviseren over de wegen die je moet bewandelen om op het R&R pad te blijven.

Ergens in de jaren '80 ben ik begonnen met het spelen in bandjes , zoals de meesten van ons, en dus door schade en schande wijs geworden. Deze kennis staat op mijn harde schijf en wil dit graag delen met de zoekenden onder ons.

Natuurlijk is het belangrijk om de beginnersfouten te maken en daar leer je van als mens en muzikant maar dat neemt niet weg dat advies of coaching
(als het beestje maar een naam heeft) mooi meegenomen is en soms scheelt in tijd en gedoe in de oefenruimte.

Want als iets kostbaar is tegenwoordig, is het wel tijd.............................. in principe hebben we dat allemaal te weinig en nemen we dat ook niet meer. Niet dat ik vroeger zo wijs was haha maar, dat leer je allemaal wel in de loop der jaren enneeuh.......... nog steeds niet uitgeleerd hoor !

Groet Rob&Roll


Webdesign: i-3 Reclamebureau